PAH, plângere la Parchet pentru furt și amenințări. Procurorul, răspuns năucitor

PAH
PAH

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin a scrie, pe Facebook, cum s-a dus la Parchet să facă o plângere, având informații complete despre persoana pe care o acuză. 

”Mă duc acum câțiva ani la parchet. Prima dată am ajuns prea târziu ca să depun plângere, că nu mai aveau program cu publicul. A doua oară, mă duc în termen util. Și le prezint cazul. As vrea să depun și eu o plângere pentru: furt intelectual si amenințări cauzate de reacția mea la respectivul furt intelectual. Le pun la dispoziție: schimbul de e-mail-uri, listing-ul telefonic, schimbul de sms-uri, ip-ul cetățeanului, numele, numărul de telefon, adresa firmei și adresa lui personală. "Aaaa, și ce vreți de la noi?". "PLM, nimic. Să aplicați legea, să faceți propriile cercetări, să vedeți dacă eventuala mea plângere se confirmă, să luați măsurile dumneavoastră procurărești ce se impun!". "Păi să vedeți, e complicat, nu știm noi din astea...".

Am renunțat. Nu voiam să văd circuite arse în capete de procurori. Dar ce a evoluat, dom'le, achetătorimea română în doar câțiva ani. Cum au știut ei să găsească amenințătorul în carul cu fân al netului, fără ajutor...

Așa îmi trebuie, dacă nu mă ocup exclusiv de teze de doctorat plagiate..” a scris Patrick Andre de Hillerin, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel