Ozana Barabancea, dureri infernale după ultimele operații: ''Nu puteam să mă mișc''

Ozana Barabancea a vorbit despre durerile infernale prin care a trecut după ultimele operații.

Ozana Barabancea a slăbit enorm în urma operației de micșorare a stomacului, dar a trecut prin dureri cumplite în urma intervențiilor.

"Am găsit o sculptoriță în piele. Am avut un curaj fantastic. Nu am mai fost așa frumoasă în viață mea. A fost foarte grasă pe bune, să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Am un lifting circular. Mi-a luat grăsimea de pe șolduri și am ajuns să am și feșe, eu care nu am avut în viață mea feșe. Aveam o pleoapă care cădea efectiv peste gene așa că am făcut și o intervenție numita blefaroplastie.

A fost destul de greu la început pentru că nu puteam să mă mișc, pentru că trebuia să se lipească mușchiul de piele. Nu a fost deloc ușor. Mă bucur că am doi copii care mă susțin și mă ajută. Fiica mea m-a spălat, m-a curățat. Un copil de 13 ani să facă asta nu e prea plăcut pentru ea. Ziceai că sunt îmbălsămată, trebuia să fiu ajutată permanent. Acum port un corset. Nu am voie să fac sport și să merge la mare.", a spus Ozana Barabancea în exclusivitate în emsiiunea "Xtra Night Show" prezentată de Dan Capatos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel