OUG legile justiţiei. Toader: Este gata! CSM să nu afle din media

Legile justitiei, Tudorel Toader
Legile justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că proiectul de ordonanţă de urgenţă privind legile justiţiei este gata şi va fi trimis în aceeaşi zi la CSM.

Întrebat dacă este gata proiectul de ordonanţă privind legile justiţiei, Tudorel Toader a răspuns afirmativ: "Da". Şi îl trimit oficial astăzi la CSM. Spuneam aseară că nu voi comunica public modificările preconizate, din simplul motiv ca membrii CSM să nu afle din media, să afle oficial", a declarat Toader la sediul CSM.

Ministrul Justiţiei a precizat miercuri, la Realitatea tv, că a agreat de comun acord cu membrii Comisiei de la Veneţia adoptarea unei ordonanţe de urgenţă care să preia recomandări ale Comisiei cu privire la legile justiţiei.

El a explicat că a avut şapte propuneri şi toate au fost agreate - propunerile de modificare au fost considerate ca binevenite şi chiar necesare pentru evitarea unor disfuncţionalităţi.

Ministrul Justiţiei nu a dorit să dea mai multe amănunte despre aceste propuneri, deoarece nu ar vrea să pună membrii CSM în situaţia "de a afla de la televizor ceea ce vor primi mâine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel