OUG legile justiţiei. Toader: Este gata! CSM să nu afle din media

Legile justitiei, Tudorel Toader
Descriere foto: Legile justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că proiectul de ordonanţă de urgenţă privind legile justiţiei este gata şi va fi trimis în aceeaşi zi la CSM.

Întrebat dacă este gata proiectul de ordonanţă privind legile justiţiei, Tudorel Toader a răspuns afirmativ: "Da". Şi îl trimit oficial astăzi la CSM. Spuneam aseară că nu voi comunica public modificările preconizate, din simplul motiv ca membrii CSM să nu afle din media, să afle oficial", a declarat Toader la sediul CSM.

Ministrul Justiţiei a precizat miercuri, la Realitatea tv, că a agreat de comun acord cu membrii Comisiei de la Veneţia adoptarea unei ordonanţe de urgenţă care să preia recomandări ale Comisiei cu privire la legile justiţiei.

El a explicat că a avut şapte propuneri şi toate au fost agreate - propunerile de modificare au fost considerate ca binevenite şi chiar necesare pentru evitarea unor disfuncţionalităţi.

Ministrul Justiţiei nu a dorit să dea mai multe amănunte despre aceste propuneri, deoarece nu ar vrea să pună membrii CSM în situaţia "de a afla de la televizor ceea ce vor primi mâine".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26