OUG amnistie și grațiere. SRS, ipoteză: A fost o minciună! Se va face

Descriere foto:

Invitat în emisiunea lui Radu Tudor, de la Antena 3, Sorin Roșca Stănescu a comentat subiectele zilei, de pe scenă politică, și a vorbit despre ordonanţa pentru amnistie şi graţiere. Jurnalistul crede cu tărie că "se va face".

"A fost o minciună această poveste a ordonanţei de urgenţă care nu există, în acest moment, ca document. Vreau să vă asigur că va exista, se va face şi probabil se va întâmpla spre sfârşitul anului, după ce se încheie tot ciclul ăsta de legi la care transpiră Parlamentul.

Ordonanţa pentru amnistie şi graţiere este absolut necesară. Orice stat normal face, la cel mult zece ani, o asemenea ordonanţă. Noi nu am făcut de mult timp şi o să se facă, asta cu certitudine, în ignorarea gălăgiei din stradă, fără să fie nicio dezbatere publică.

Este singura lege care nu trebuie dezbătută publică. Dacă o faci în Parlament, toţi potenţialii infractori vor comite infracţiuni minore pentru că ştie că vine ordonanţa. Nu se face în mod vizibil. Amnistia fiscală dacă o faci trebuie să o faci instantaneu, că dacă discuţii în prealabil eu nu îmi mai plătesc taxele", a spus Sorin Roșca Stănescu.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25