Orchestra Medicilor aniversează Ziua Mondială a Sănătăţii

Medicii care se luptă în fiecare zi pentru viața și sănătatea pacienților, au hotărât să lase deoparte halatele de doctori și pentru câteva ore sî âmbrace fracul de concert. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, Orchestra Medicilor se întrunește într-un concert extraordinar care va avea loc la Ateneul Român, în data de 7 aprilie 2012, începând cu ora 19.00.

Personalităţi marcante ale lumii medicale româneşti, precum şi reprezentaţi de seama ai autorităţilor şi mediului academic se vor bucura de muzica evenimentului ce va marca Ziua Mondială a Sănătăţii. Și pentru că la orice manifestare de o asemenea anvergură, sunt indicate și informații,  în deschiderea spectacolului, figuri importante ale sistemului de sănătate din România vor ţine scurte cuvântări legate de semnificaţia Ziua Mondială a Sănătăţii.

Orchestra Medicilor funcţionează sub patronajul Fundaţiei „Medicina şi Muzica” şi are drept preşedinte pe prof. univ. dr. Mircea Penescu, directorul general al Spitalului de Nefrologie Carol Davila din Bucureşti, iar intrarea la concertul Orchestrei Medicilor se face pe bază de invitaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel