Orban vrea scoaterea din Parlament a PSD. Florin Iordache: Nu au nicio garanţie. Vor anticipate din alte motive

Florin Iordache FOTO AGERPRES
Florin Iordache FOTO AGERPRES

Deputatul Florin Iordache (PSD) a oferit prima reacţie după ce premierul Ludovic Orban a declarat că scopul anticipatelor este scoaterea PSD din Parlament. 

"Ei îşi doresc să scape de noi, dar şi PSD şi ALDE şi celelalte formaţiuni au fost alese de cetăţeni. A schimba sau a dori să schimbi un vot democratic mi se pare foarte grav. Are cumva certitudinea că dacă vor fi anticipate acum, dorinţa sau votul cetăţenilor va fi cu totul altul? Cred că îşi doresc anticipate pentru că şi-au dovedit incompetenţa guvernamentală, au făcut promisiuni nerealiste.

Spun mereu că nu au bani de pensii, de salarii, la infrastructură nu este nicio sumă alocată, iar pe măsură ce trece timpul cetăţenii îşi dau seama de adevărata capacitate a guvernului Orban. Din dorinţa de a păstra cumva guvernarea îşi doresc anticipate. Nu au un plan, au doar o idee clară, că trebuie anticipate. De ce trebuie în iunie şi nu în noiembrie? Pentru că au de plătit salarii, pensii, au de arătat românilor că programul cu care au venit este o mare minciună şi de asta vor alegeri anticipate", a spus Florin Iordache la Antena 3. 

Care este strategia PNL 

"Nici premierul nu ştie asta. La întrebările jurnaliştilor spunea tot timpul că 'vom vedea, vom analiza'. Eu cred că nu au soluţii şi din disperare pentru că nu au soluţii atât în ceea ce priveşte salariile, pensiile, chestiunea din educaţie, miniştrii spun una, premierul alta, e o bâlbâială continuă!", a mai spus Florin Iordache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel