Orange elimină tariful pe roaming şi pregăteşte roaming 4G

Orange
Orange

Orange a confirmat, joi, printr-un comunicat de presă, că renunţă la tarifele în roaming.

Orange este primul operator care face acest pas, dar nu îl face până la capăt şi nu pentru toţi abonaţii. Mai precis, Orange elimină complet tarifele de roaming pentru voce, mesagerie şi date pentru clienţii care au abonamente de peste 30 de euro, notează Go4IT. Strategia se aplică pentru toate ţările în care Orange este prezentă, iar abonaţii în cauză vor beneficia de tarife standard ale Orange sau operatorilor parteneri, scrie adevarul.ro.

Operatorul spune că planul se aplică şi „în alte anumite ţări“, dar nu le numeşte. Pentru ceilalţi abonaţi, care nu au abonamente de 30 de euro sau mai mari, operatorul va reduce tarifele opţiunii Go Europe începând cu luna februarie. Mai rămân doar clienţii prepay, dar pentru ei nu sunt noutăţi.

Cât despre acel 4G în roaming, din februarie clienţii care călătoresc din Franţa spre Marea Britanie, Spania, Portugalia şi Coreea de Sud se vor bucura de viteza mai mare de conectare. Mai mult, pe lista scurtă pentru roaming 4G mai sunt Marea Britanie (prin operatorul EE), Spania, România, Portugalia şi Moldova. Pentru acestea din urmă nu există termen precis, dar până la sfârşitul anului va fi implementat noul standard.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel