Oportunităţi de angajare pentru 300 de specialişti în IT, într-un Centru de Dezvoltare şi Inovare din Iași

Aproximativ 300 de specialişti IT vor fi angajaţi de o companie prezentă la Iaşi, în următoarea perioadă, pentru a furniza dezvoltări şi soluţii IT în 13 ţări, prin intermediul unui Centru de Dezvoltare şi Inovare.

"Şansa de a lucra pentru unul dintre cei mai mari jucători din zona de energie din Europa, încurajarea iniţiativelor personale, opţiunile multiple pentru perfecţionarea profesională la un nivel înalt într-un mediu plin de provocări, programul flexibil dar şi recunoaşterea adecvată a meritelor şi realizărilor individuale sunt doar câteva dintre motivele care fac din compania noastră un angajator excelent", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Florian Enea, director general al companiei.

Acesta a arătat că se doreşte triplarea numărului de angajaţi, de la 100 de persoane în prezent la 400 în următorii doi ani, datorită oportunităţilor oferite de piaţa locală a forţei de muncă pentru recrutarea de programatori înalt specializaţi şi experimentaţi. Un alt factor este acela că Iaşiul este unul dintre oraşele universitare din România cu cele mai rapide dezvoltări ale segmentului de servicii IT.

Potrivit sursei citate, media de vârstă a specialiştilor angajaţi este de 30 de ani, compania desfăşurând şi programe de internship prin care doreşte să atragă tinerii talentaţi încă de pe băncile facultăţii. 

Pentru a susţine planurile pe termen mediu şi lung, începând din această lună compania şi-a relocat birourile în clădirea fostei Hale Centrale, situată în centrul municipiului Iaşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel