Omul care crede că Simona Halep mai poate câştiga un Grand Slam: Dacă e motivată şi are răutatea ei caracteristică...

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep are încă şanse să ia un Grand Slam. Anunţul îl face chiar un fost antrenor al româncei.

„Din punct de vedere tactic, nu ar trebui să schimbe nimic. La ea contează foarte mult motivația și sănătatea. Aceste două lucruri sunt cele mai importante pentru Simona acum. Experiență are cât cuprinde, iar Simo acum are nevoie de sănătate și motivație.

Sunt acum niște jucătoare puternice pe care trebuie să le bată, e un nou lider, Iga Swiatek, care momentan e în cea mai bună formă, dar eu cred că Simona, dacă e motivată și are răutatea ei caracteristică, mai poate să câștige un Grand Slam”, a spus Andrei Pavel, citat de sport.ro.

Ce a câştigat Halep din colaborarea cu Mouratoglou

Colaborarea cu Patrick Mouratoglou a adus şi o modificare în jocul ei tehnic. Lovitura de dreapta a fost modificată. De asemenea, şi serviciul este unul mult mai performant.

”Loviturile e dificil să le schimbi la 30 de ani, după atâta vreme, însă am progresat un pic la lovitura de dreapta, m-a corectat și chiar mă simt mult mai bine, și la serviciu un pic, per total, s-au făcut unele mici modificări, dar cea mai importantă e poziționarea în teren.

Mi-aș dori să fiu și mai solidă la acest capitol pentru că simt că acolo este un plus de dobândit și aș putea reveni în top jucând așa”, a spus Simona Halep, citată de gsp.ro.

Halep şi Cori Gauff, declaraţii înainte de optimile de la Madrid 

Cori Gauff este pregătită de întâlnirea cu Simona Halep, din cadrul optimilor de finală ale turneului de la Madrid.

„Sunt nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei. M-a învins deja de două ori, așa că nu am nimic de pierdut. De această dată, sper să fie diferit”, a spus Cori Gauff, înaintea meciului cu Simona Halep.

Și românca a avut ceva de spus despre meciul de astăzi:

„Ei bine, am jucat împotriva ei la Indian Wells, cred, deci nu cu mult timp în urmă. Ea este mereu o jucătoare periculoasă, puternică! Cred că e super tânără și joacă un tenis grozav! Știi, e extraordinar să vezi asta în tenis. Doar mă concentrez, sună ca un clișeu din partea mea, dar chiar mă concentrez pe mine însămi și vreau doar să dau tot ce am potrivește și să urmăresc ceea ce trebuie să urmăresc”, a spus Simona Halep, după meciul cu Paula Badosa.

Gauff, cuvinte de laudă la adresa surorilor Williams 

„Sunt inspirată de amândouă [Venus și Serena Williams]. Cred că nu numai jocurile lor, ci și felul în care se descurcă în afara terenului este ceva ce apreciez. Și pentru mine, nu există prea multă reprezentare a oamenilor care arată ca mine în acest sport”, a declarat Gauff pentru CNN.

„Așadar, pentru mine, ca o fată tânără, să le văd dominând și făcând asta atât de elegant, m-a inspirat pur și simplu.”

„Încerc din răsputeri să nu mă gândesc la ce se așteaptă ceilalți de la mine, dar este cu siguranță diferit când oamenii vor să câștigi, comparativ cu situațiile când nu ești favorit la câștigarea meciului. Pe măsură ce am continuat să câștig meciuri, nu a fost un șoc că atunci când am mai și pierdut, oamenii au fost mai dezamăgiți de mine”, a spus Gauff.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel