Omagiu de Ziua Mondială a Hemofiliei. Centru medical, acoperit în roșu

Centrul Medical „Cristian Șerban" din Buziaș a fost îmbrăcat în roșu, de Ziua Mondială a Hemofiliei.

Centrul Medical „Cristian Șerban" din Buziaș a fost îmbrăcat în roșu, de Ziua Mondială a Hemofiliei, se arată într-un comunicat.

„Anulează decalajul/Close the gap a fost și trebuie să rămână în continuare ținta luptei voastre pentru o asistență medicală permanent îmbunătățită, cu atât mai importantă azi cu cât contextul actual epidemiologic dominat de criza COVID-19 vă este potrivnică. Singura soluție este sa Fiți implicați/Get involved, cu toții, în mod solidar și consecvent", este scris în comunicatul semnat de prof. dr. Margit Șerban.

Solidaritate față de pacienții săi

„Centrul Medical Cristian Șerban, în semn de solidaritate față de obiectivele sale, se îmbracă în lumină roșie (Toți în roșu/All in red) exprimându-și astfel speranța să-și redeschidă cât de curând porțile pentru voi, așteptându-vă la Buziaș, constant alături de voi pentru o calitate de viață mai bună", se mai arată în comunicat.

„Sărbători binecuvântate în pace, armonie și iubire, cu determinare perseverență, cheia succesului strădaniei voastre pentru o șansă mai bună de viață și calitate de viață a întregii comunități de persoane cu hemofilie și boli înrudite", a încheiat dr. Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel