Olt: Doi bărbaţi bănuiţi de furturi din societăţi comerciale, reţinuţi în urma unor percheziţii

Doi bărbaţi din oraşul Drăgăneşti-Olt, bănuiţi de furturi din societăţi comerciale, au fost reţinuţi miercuri seara, după ce în dimineaţa aceleiaşi zile la domiciliile lor au avut loc percheziţii şi au fost ridicate mai multe bunuri, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, persoanele reţinute ar fi sustras, în ultimele trei luni, unelte electrice, biciclete şi aparatură electronică de la mai multe societăţi agricole din judeţ. Ei vor fi prezentaţi instanţei, joi, cu propunere de arestare preventivă.

"În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada august - noiembrie 2019, doi bărbaţi, de 37 şi 24 de ani, din oraşul Drăgăneşti Olt, ar fi sustras din cadrul mai multor societăţi agricole diverse unelte electrice, biciclete şi aparatură electronică. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii din Drăgăneşti-Olt au efectuat miercuri 15 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale.

În urma percheziţiilor, care au avut loc la Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Dăneasa, au fost ridicate bunuri în valoare de circa 100.000 lei şi au fost conduse la audieri 10 persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel