EXCLUSIV  Olimpiada controversată. Vicepreședintele comisiei, explicații despre desfășurarea concursului

Bogdan Cotigă / 14 Martie 2019 / 14:42 Salveaza PDF Comentarii
Elevi - foto ilustrativă
Elevi - foto ilustrativă

Vicepreședintele comisiei care a evaluat lucrările la olimpiada de limba română de la clasele V-VIII, profesoara Ana Maria Barău, a răspuns acuzațiilor lansate de un parinte care a spus că anul acesta concursul a fost "aranjat" pentru a avantaja copiii participanți de la școala 79 din sectorul 4 care a organizat competiția. 

”Scoala 79 are șase profesori de limba română. Conform regulamentului, noi trebuia să participăm toți pentru că avem cei mai mulți copii participanți și suntem și școală gazdă. Anul acesta, ministerul a schimbat un pic dispozițiile. Au fost mai multe subcomisii. În comisia de evaluare, profesorii evaluatori au fost de la școlile din tot sectorul. Aici a fost un singur profesor din școala 79, doamna Șerban care a corectat la clasa a V-a", ne-a explicat profesoara. 

Scoala, ținta atacurilor de presă

 

Aceasta a adăugat faptul că oricine are o nemulțumire referitoare la modul în care a fost organizată olimpiada se poate adresa inspectoratului școlar.  "Eu vă asigur că acest concurs s-a desfășurat corect. Există însă posibilitatea de a se verifica acest lucru. Mi s-ar fi parut normal ca orice părinte nemulțumit să se adreseze mai întâi inspectoratului și nu direct presei. De mai bine de trei ani școala noastră este ținta atacurilor în presă, dar noi am decis să ne facem treaba în continuare și să ignorăm aceste răutăți", a mai spus profesoara de limba română. 

VEZI ȘI:

Mircea Badea, BANCUL ZILEI despre PNL: Cum se face salamul

Bogdan Chirieac, plângere. Site-ul DCNews, atacat


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25