Oana Zăvoranu, mesaj controversat în miez de noapte: Ultimul cuvânt...îmi închei socotelile

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a postat un mesaj controversat pe rețelele sociale în miez de noapte. Vedeta mărturisește că este vorba de un lucru complicat și o forță interioară care o face invinciblă.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că singurele lucruri care o vor mai întoarce din a privi înainte sunt socotelile pe care le are nerezolvate cu ea însăși.

"Fac și nu mai spun, dar fac ceea ce înainte nu aveam inteligență să fac. Și îi las pe mulți să vorbească pentru că știu că ultimul cuvânt am să îl am eu cum a fost, de altfel, mereu, dar n-am știut eu să stăpânesc îndeajuns de bine la vremea aceea haitele, că să subliniez, că al meu era ultimul și cel mai smart cuvânt! Doar că acum am altă forță interioară care mă face invincibilă. Nu mai întorc capul înapoi niciodată, mă uit forever numai înainte. Iar când poate îl voi mai întoarce o să fie ca să îmi închei puținele socoteli pe care le mai am nerezolvate EU cu mine însămi! E mai complicat. Vă pup! Noapte bună să aveți!", este mesajul postat de Oana Zăvoranu în noaptea de joi spre vineri, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel