Oana Zamfir: Trebuie să știți aceste lucruri. E răzbunarea pe care pot să o aduc

Conf. univ. dr. Horațiu Moldovan i-a acordat un interviu excepțional Oanei Zamfir care a fost prezentat în cadrul emisiunii 'Sinteza Zilei'.

Imediat după aceea, jurnalista Antena 3 a spus câteva cuvinte.

"Nu mi-a venit așa pur și simplu să fac un interviu cu Horațiu Moldovan, deși recunosc că mi-am dorit acest lucru de foarte multă vreme. Trebuie să spun neapărat niște lucruri. Este, dacă vreți, răzbunarea pe care eu, ca jurnalistă, pot să o aduc, dreptatea pe care pot să o duc unor oameni ca Horațiu Moldovan. Acest mare medic face operații care nu se făceau în România când s-a apucat dumnealui să le facă. A ales să lucreze în țara noastră, deși avea multe ocazii să rămână în străinătate. Omul acesta vrea să facă management, să facă secții care să funcționeze și să salveze și mai multe vieți", a spus Oana Zamfir la 'Sinteza Zilei'.

Jurnalista a povestit și o întâmplare de suflet care ne arată mărinimia medicilor români, în cazul de față mărinimia doctorului Horațiu Moldovan.

(w670)

"La capătul străzii mele este un magazin. Într-o zi am intrat acolo și am aflat că oamenii respectivi strâng să plece. În lacrimi, aflu și motivul pentru care strângeau să plece. Tatăl familiei fusese diagnosticat cu o problemă mare la inimă și au aflat că trebuie să dea vreo 100 de milioane unui medic pentru a-l opera. Plecau acasă probabil așteptând sfârșitul acestui domn pentru că nu aveau toți banii. Între magazinul lor și casa mea sunt vreo 200 de metri. A făcut Dumnezeu să sune telefonul, să sune Condurățeanu căruia să-i spun în lacrimi povestea și care mi-a zis: îl operează Horațiu Moldovan. Eu am spus mirată: unde? la Sanador, la o clinică privată? Și mi-a răspuns: 'nu, îl operează Horațiu Moldovan și scurt'. Domnul Horațiu Moldovan a răspuns din prima la telefon, a doua zi domnul de la magazin a fost în birou la dumnealui, iar acum este bine, sănătos și operat în foarte scurtă vreme. Oameni buni, trebuie să știți aceste lucruri", a mai zis Oana Zamfir.

[citeste si]

Interviul pe care Oana Zamfir l-a realizat cu Horațiu Moldovan poate fi găsit pe Antena Play, în cadrul emisiunii 'Sinteza Zilei', ediția de marți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel