Oana Zamfir, INTERVIU cu Marian Munteanu. Sfatul Simonei Gherghe

Simona Gherghe a comentat gafa Oanei Zamfir de la Digi 24, făcându-i în final o recomandare.

"Dincolo de gafa în sine, pentru care Oana Zamfir nu are scuză, poate doar vârsta, deși nici asta nu justifică greseala, m-a întristat valul de ură, condescendență și autosuficiență. Cohorte de "specialiști" în breaking-news s-au grăbit s-o sfâșie pe tânăra prezentatoare. Lor aș vrea să le spun ceva. Fata nu era singură, de capul ei. Avea un producător. Care producător n-a făcut nimic s-o ajute. Mai mult, a lăsat-o să cadă-n gol, căci dacă priviți cu atenție momentul, Marian Munteanu o pune să repete întrebarea. Ce făcea producătorul ei, în tot acest timp? Nimic. Și-a lăsat prezentatorul să se sinucidă în direct", a scris Simona Gherghe pe blogul ei.

Gafă similară la Realitatea tv, reacții diferite

"Au mai fost episoade asemănătoare și în trecut. Sigur, nu a fost aceeași indignare națională când, în martie, la un breaking-news despre redeschiderea dosarului Mineriada, un alt prezentator de la un post de știri l-a întrebat tot pe Marian Munteanu dacă a fost bătut în Piața Universității. Prezentatorul este, în continuare, pe post. De ce reacția publică a fost diferită? Greu de spus. Poate și pentru că momentul era mai important acum, prin punerea sub învinuire a lui Ion Iliescu, poate și pentru că femeilor li se iartă mai greu erorile", a mai scris Simona Gherghe.

[citeste si]

Oana Zamfir, interviu cu Marian Munteanu

"Draga Oana, din greșeli se învață. Întotdeauna. O știu din proprie experiență. Știi ce aș face eu, în locul tău? M-aș documenta bine, l-aș suna pe Marian Munteanu, i-aș spune că sunt fata aia care și-a pierdut jobul pentru că n-a știut cine e el și ce-a făcut și l-aș ruga să-mi dea un interviu. Da, vreau s-o văd pe Oana Zamfir față-n față cu liderul studenților din anii 90. La 25 de ani de la acel moment, domnul Munteanu este profesor de etnologie la Facultatea de Litere. Sunt convinsă că, de-a lungul carierei sale, a mai avut de-a face cu studenți care nu și-au învățat lecția. Așa că, Oana, bafta! Lumea nu se termină aici. Și aștept interviul", a mai notat jurnalista de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel