Decizie RADICALĂ. O îndrăgită știristă a încetat colaborarea cu Pro TV

O cunoscută vedetă care a prezentat știrile de la Pro TV a anunțat că pleacă de la postul de televiziune unde a lucrat timp de aproape 15 ani. Printre lacrimi, și-a luat rămas-bun de la telespectatori.

[caption id="attachment_403030" align="alignleft" width="282"] FOTO: protv.md[/caption]

Este vorba despre Angela Gonța, prezentatoarea Știrilor PRO TV Chișinău. Decizia ei a venit la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie de fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat. Vineri seară, ea a aparut, pentru ultima oară, la pupitrul știrilor. Emoționată și cu ochii plin de lacrimi, a transmis un mesaj copleșitor telespectatorilor care i-au fost alături seară de seară.

„Astăzi este ultimul jurnal de știri pe care îl prezint la PRO TV, iar emoțiile pe care le trăiesc sunt la fel ca cele din prima zi. După 14 ani petrecuți împreuna recunosc că am avut parte de o experiență profesională la care nici măcar nu îndrazneam să visez. Și cred sincer că asta mi s-a întâmplat și datorită vouă – telespectatorilor mei, pentru ca ați avut încredere în mine și m-ați primit seară de seară în casele voastre.

Împreună am trăit 14 ani de știri, iar mulți dintre voi ați fost eroii mei, oameni cu care ma întâlneam ziua în timpul filmărilor, iar seara ne vedeam în fața televizoarelor.

Îmi amintesc în detalii momentul în care am pășit pentru prima data în studio. Era sfîrșitul anilor 90, când Moldova era zguduită de o criză economică grea, iar în fiecare zi aveau loc crime și explozii cu bombă. Nu mi-a fost teamă să intru cu camera acolo unde puțini aveau acces și să înfrunt pe oricine încerca să ma oprească.

Atunci când Pro Tv risca să-și piardă licența, recunosc, mi-a fost frică, dar voi ne-ați dat curaj și, împreună, am învins. Totodată, vreau să vă spun că rămân în echipa PRO TV, deși nu voi mai avea legatura cu știrile. Vă mulțumesc pentru acești 14 ani de știri din viața mea”, a încheiat aceasta mesajul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel