O stewardesă a folosit cafetiera pentru a pune la pământ un pasager agitat

Fotografie creată de Dan Gold, de la Pexels
Fotografie creată de Dan Gold, de la Pexels

Stewardesa unei companii aeriene din Statele Unite ale Americii s-a folosit de cana cafetierei pentru a lovi un pasager agitat. 

Un zbor al companiei aeriene American Airlines a fost deviat către Aeroportul Internațional Kansas City din Missouri, duminică după-amiază, din cauza „un pasager agitat”, a declarat compania aeriană într-un comunicat citat de CNN.

„Zborul American Airlines 1775 cu plecare de la Los Angeles (LAX) la Washington, D.C. (DCA) a fost deviat către Kansas City (MCI) din cauza unui pasager indisciplinat”, se arată în declarația transmisă către CNN.

„Zborul a aterizat în siguranță pe MCI la 2:28 p.m., ora locală, iar forțele de ordine au fost solicitate să întâmpine zborul la sosire”, a adăugat comunicatul. „Suntem recunoscători membrilor echipajului nostru, care sunt dedicați în mod constant siguranței și îngrijirii clienților noștri și care au gestionat circumstanțele cu abilitate și profesionalism” arată sursa citată. 

Cazul a intrat în custodia FBI

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Aviație din Kansas City, Joe McBride, a declarat că a existat un „pasager care interfera cu echipajul de zbor”, adăugând că incidentul va fi sub jurisdicția FBI.

FBI a confirmat incidentul într-o declarație pentru CNN, adăugând că persoana în cauză a fost luată în custodie.

„Zborul a fost deviat din cauza interferenței unui pasager indisciplinat cu echipajul de zbor”, se arată în declarația FBI, care continuă: ”Individul a fost luat în custodie. Nu sunt disponibile alte informații în acest moment”. 

Administrația Federală a Aviației a confirmat, de asemenea, pentru CNN că echipajul zborului a raportat o perturbare a pasagerilor la bordul Airbus A321.

Stewardesa s-a folosit de o cană de cafetieră pentru a lovi agresorul

Mouaz Moustafa, un rezident din Washington, DC, se afla la bordul zborului și a declarat pentru CNN că a văzut un însoțitor de bord strigând altui însoțitor de bord să aprindă luminile. Avionul a început să coboare rapid, a spus Moustafa.

Mai multe persoane au urcat în partea din față a avionului pentru a ajuta la imobilizarea pasagerului, a spus Moustafa. Moustafa a declarat pentru CNN că pasagerul încerca să intre în cabina de pilotaj și să deschidă ușa avionului, iar un însoțitor de bord a folosit o cană de cafetieră pentru a lovi bărbatul în cap.

Când zborul a aterizat, poliția și FBI au venit la bord, a spus Moustafa. Pasagerii au fost reprogramați pentru un alt zbor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel