Cine e jurnalista celebră, marea iubire a lui Ion Țiriac: Îl IUBESC! Sper că i-am adus oarecare fericire

Cine a fost marea marea iubire a lui Ion Țiriac.

Ion Țiriac este unul dintre cei mai celebrii tenismeni și unul dintre miliardarii lumii, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari. 

Dacă pe plan sportiv și pe cel financiar a avut mereu noroc, dar și multe victorii, pe plan personal, în dragoste, ghinioanele s-au ținut scai de el. 

Ion Țiriac a ajuns o singură dată în fața altarului, însă mariajul a durat doar doi ani, iar de-a lungul anilor a curat mai multe femei.

Femeia pentru care Ion Țirac va rămâne mereu recunoscător

În anul 1992, pe când locuia la Munchen, o prietenă comună i-a prezentat-o afaceristului român pe Sophie Ayad, o jurnalistă cu 28 de ani mai tânără. De aici și până la o poveste de dragoste demnă de filmele de la Hollywood a mai fost doar un singur pas.

Drumurile lor s-au despărțit nouă ani mai târziu, pentru egipteanca născută în Germania, i-a rămas doar recunoștință față de Ion Țiriac, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii, pe Karim şi Ioana Natalia.

"Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Relația cu Ion m-a influențat, absolut. Sunt puțini oameni la care mă uit, iar el a fost greu de înlocuit în orice fel…

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă el a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire. Nu regret nimic. Totul se întâmplă cu un motiv. Regretul este pentru persoanele care renunță. Iar eu mă reinventez constant. Sau măcar încerc", declara Sophie Ayad în urmă cu doi ani.

"Familie, frumusețe, natură, cultură și… mâncare bună!", a descris Sophie România.

"Cred că am fost într-adevăr foarte norocoasă în dragoste. Nimic nu durează pentru totdeauna, dar când am iubit, a fost din toată inima. Cred că puțini oameni experimentează iubirea așa cum am făcut-o eu. Deci sunt, de fapt, norocoasă. Lucrez 24 de ore din 24, șapte zile pe săptămână. A fost foarte greu de când am ajuns în SUA ca să-mi pun pe picioare afacerea. Am luat-o de la capăt la 50 de ani, dar mă bucur.

Copiii mei îmi spun că ar trebui să învăț să fiu liberă duminica. Uneori, când totul în jurul meu mă înnebunește, fug pe plaja mea timp de o oră și înot. Acest lucru mă ajută să fac față. Iubesc natura. Statele Unite, asta e acasă acum", a mai spus Sophie Ayad.

De-a lungul carierei de jurnalist, Sophie a ajuns și la firma lui Ion Țiriac, în calitate de senior consultant și tot cu Țiriac a colaborat și pentru realizarea mai multor evenimente de caritate difuzate de posturile de televiziune din Germania, dar și din alte state ale lumii, cum s-a întâmplat în cazul "Night of the Stars", potrivit fanatik.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel