O închisoare secretă cu un crematoriu subteran a fost descoperită în Rusia / Video

Foto ilustrativ închisoare / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Foto ilustrativ închisoare / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay

O închisoare secretă cu un crematoriu subteran a fost descoperită în apropierea orașului Sankt Petersburg din Rusia. 

Închisoarea secretă cu un crematoriu a fost descoperită într-o zonă rurală din apropierea orașului Sankt Petersburg, în subsolul unei cabane, pe două niveluri subterane, conform The Moscow Times.

Mai mult, într-un cuptor au fost găsite și câteva rămășițe. În cele din urmă, la cererea Comitetului de Investigații al Rusiei, complexul a fost demolat.

Închisoarea avea, într-un subsol inundat, două celule cu paturi supraetajate și toalete. Un alt nivel, la care accesul se afla lângă o celulă, era complet inaccesibil din cauza apelor. Vehiculele puteau ajunge la buncărul subteran printr-un garaj care cobora în subsol. 

O trapă secretă ducea la un 'cuptor inundat de mărimea unui corp uman'

De asemenea, în spatele cabanei, s-a descoperit o spălătorie cu o trapă secretă care ducea la 'un cuptor inundat de mărimea unui corp uman'. Acolo s-au găsit 'rămășite biologice', dar nu se știe dacă erau umane sau animale, potrivit 47news.ru.

Comitetul de Investigații al Rusiei ar fi desfășurat acolo activități în 2020, au spus locuitorii din satul Agalatovskoye, regiunea Leningrad. Vladimir Sidorenko, reprezentant al sătenilor, mai spunea pentru presa locală că oficialii Comitetului de Investigare au descoperit închisoarea secretă acum trei ani.

Purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigare nu a dorit să facă vreun comentariu.

47news.ru mai scrie că primul proprietar al buncărului secret ar fi fost un fost șef al unității de detenție, retras în 2004 și mort la 51 de ani, în 2018. Al doilea proprietar ar fi fost un afacerist de 50 de ani, recidivist și condamnat pentru răpire în 2001, care și-a schimbat numele în 'Escobar' în 2010.

Jurnaliștii ruși au difuzat videoclipurile făcute în locația secretă din satul părăsit:

Tot în Rusia:

Un adolescent și-a aruncat surioara nou-născută de la etajul șapte

Recent, o fetiță nou-născută a murit după ce a fost aruncată pe fereastră de fratele ei. Adolescentul de 13 ani suferă de tulburări psihice și nu poate răspunde penal, a declarat o sursă din anchetă pentru KP.ru.

La câteva zile după ce și-a adus fetița nou-născută acasă, mama a părăsit pentru scurt timp încăperea în care se aflau cei doi copii. Când s-a întors, a aflat că fiul ei în vârstă de 13 ani, care suferă de tulburări psihice, și-a luat surioara din pătuț și a aruncat-o pe fereastră, de la etajul șapte al imobilului.

Anchetatorii au declarat pentru presa locală că, după ce 'mama a părăsit camera pentru câteva clipe, băiatul a luat nou-născutul din pătuț și l-a aruncat pe fereastră.' Micuța a murit pe loc.

În cauză a fost deschis un dosar penal, iar mama, acuzată de neglijență, riscă până doi ani de închisoare.

În Rusia, răspunderea penală începe de la vârsta de 14 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel