O grupare de pedofili din Germania, condamnați la ani grei fără mărturia victimelor

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Un cerc de pedofili din Germania a primit pedepse grele pentru abuzurile săvârșite împotriva minorilor.

Un tribunal din Germania a găsit vinovați membrii unui cerc de pedofili pentru mai multe capete de acuzare pentru abuz al minorilor, transmite BBC. Principalul pârât, un bărbat de 28 de ani identificat după numele Adrian V., va petrece nu mai puțin de 14 ani după gratii. Trei alți bărbați au primit sentințe dure, între 10 și 12 ani de închisoare, în timp ce mama lui Adrian V. a fost condamnată la rândul său la cinci ani pentru complicitate și îndemnare la abuz.        

Judecătorul care a preluat procesul a descris acțiunile grupării drept „înfiorătoare” și „foarte oribile”. Printre acuzațiile aduse bărbaților se numără și faptul că au drogat un grup de băieți și i-au ținut într-o clădire dintr-un parc din Münster mai multe zile. Apoi, aceștia au urcat pe dark web imaginile cu isprava lor. Una dintre victimele lui Adrian V. a fost fiul partenerei sale, acum în vârstă de 11 ani.     

Principalul abuzator va fi arestat preventiv înainte de ispășirea pedepsei 

                                       

Adrian V. a fost găsit vinovat pentru 29 de capete de acuzare. Acesta va fi ținut în arest preventiv până când sentința sa va fi completată de judecători fiindcă există riscul să recidiveze. Se crede că bărbatul și-a dat întâlnire online cu alți pârâți, cu vârste între 31 și 43 de ani, care se află în alte părți ale Germaniei.

Judecătorul Matthias Pheiler a spus că procesul „a arătat clar cum acționau pedofilii: înșală, mint, manipulează persoanele” din jurul victimelor. Acesta a adăugat că este ușurat că victimele nu sunt nevoite să depună mărturie fiindcă instrumentarea cazului a fost suficient de  bună.

Statul Renania de Nord-Westfalia, regiunea unde au avut loc abuzurile, a fost zguduit de mai multe scandaluri recente, incluzând incidentul în care sute de copii au fost abuzați de niște bărbați într-un sit de camping. Ministrul Justiției al Germaniei, Christine Lambrecht, a anunțat planuri pentru creșterea sentințelor celor condamnați pentru abuzul minorilor încă de luna trecută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel