O fetiță de doi ani din Iași a căzut de la etajul 2. Mama întindea rufe lângă ea, pe balcon

O fetiță de doi ani din Iași a căzut de la etajul 2. Mama întindea rufe lângă ea, pe balcon / Foto: Pixabay
O fetiță de doi ani din Iași a căzut de la etajul 2. Mama întindea rufe lângă ea, pe balcon / Foto: Pixabay

O fetiță de doi ani din Iași a căzut de la etajul 2, chiar sub ochii mamei.

O fetiță de doi ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Iași, de față cu mama ei, scrie Ziarul de Iași. Copila s-a sprijinit de plasa de țânțari de la balcon, iar aceasta s-a deschis. Fetița a căzut pe spațiul verde din fața blocului, în timp ce mama ei întindea rude lângă ea, pe balcon. Din fericire, micuța scăpat doar cu câteva vânătăi.

“La sosirea echipajului medical, fetiţa era conştientă. Prin cădere accidentală, copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu hematom frontal, o contuzie toraco abdominală dreapta puternică, contuzie cot drept şi contuzie glezna stângă. Este stabilă hemodinamic.”, a declarat dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU/SMURD Iaşi.

Fetiţa a fost internată la Spitalul de Copii Sfânta Maria, fiind rănită, dar în afara pericolului vital.

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 era live pe Facebook în momentul incidentului 

Cazul din  Ploiești a șocat pe toată lumea. Doi gemeni de 2 ani și trei luni  au murit după ce au căzut de la etajul zece al blocului în care locuiau.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că mama gemenilor care au decedat după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești era într-un live pe Facebook în momentul producerii tragediei. Pe imaginile video care au intrat în posesia anchetatorilor se aud sirenele ambulanțelor care intervin pentru salvarea celor doi copii.

Familia se mutase în apartamentul situat la etajul zece în urmă cu doar două zile, iar în momentul producerii tragediei cei doi copii se aflau într-o altă cameră. Ei s-au urcat pe un scaun situat lângă geam și au alunecat. Primul copil căzut a fost fetița, apoi a căzut și băiatul.

Mama celor doi copii a aflat de la anchetatori despre producerea tragediei și a suferit un șoc, fiind internată la un spital de psihiatrie, conform sursei citate. Femeia mai are un copil mai mare. ea fusese internată într-un spital de psihitarie, dar acum a revenit acasă. În acest caz, a fost deschis un dosar de ucidere din culpă, iar ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel