O femeie a primit acasă, prin curier, gunoiul pe care îl aruncase pe stradă: "Vă găsim, vă prindem"

O femeie din Drobeta Turnu Severin s-a trezit acasă cu gunoiul pe care-l aruncase pe marginea unei şosele din Gorj.

"De vină" sunt angajaţii Secţiei Drumurilor Naţionale, care au ridicat gunoiul. Pentru că au găsit și câteva facturi pe numele acesteia , au decis să-i facă o surpriză:

Am tras mai demult semnalul de alarmă: «Aveţi grijă, nu mai aruncaţi gunoiul pe marginea drumurilor pentru că vă găsim, vă prindem». Asta am şi făcut. I-am identificat şi prin sprijinul tehnologiei au reuşit să fie cunoscuţi de mulţi oameni, pe Facebook sau prin alte mijloace.

Mai nou, cu sprijinul cetăţenilor, am mai găsit o metodă: expediem gunoiul înapoi la domiciliu. A fost identificată o doamnă de la Severin, care s-a găsit să arunce gunoiul pe Dealul Bujorăscu. Probabil că a uitat să-l ducă la pubela de gunoi de la blocul ei. După ce a fost identificată în baza facturilor găsite în gunoi, a fost expediat la persoana respectivă. Ne cerem scuze că am pus-o pe drumuri şi a trebuit să ajungă la oficiul poştal. Probabil că se bucura că cine ştie ce surpriză îi fac prietenii", a spus Ion Tudor, şeful Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu, potrivit Libertatea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25