Urmărește emisiunea live


O comoară ascunsă în Munții Stâncoși de un deceniu a fost găsită

Munți. Foto cu caracter ilustrativ
Munți. Foto cu caracter ilustrativ

Acum mai bine de 10 ani, un colecționar de artă și antichități a ascuns o comoară în Munții Stâncoși, iar apoi a scris o carte care oferea indicii pentru ca aceasta să fie găsită. 

Mii de suflete curajoase s-au aventurat în Munții Stâncoși în ultimul deceniu, căutând un cufăr plin de aur, rubine, smaralde și diamante, scrie CNN. Comoara a fost găsită. 

Forrest Fenn, colecționarul de artă și antichități, în vârstă de 89 de ani, care a creat vânătoarea de comori, a făcut anunțul duminică pe site-ul său.

”Cufărul era sub un baldachin de stele în vegetația luxuriantă, împădurită a Munților Stâncoși”, a scris Fenn în anunțul său, adăugând: ”Nu cunosc persoana care a găsit-o, dar poemul din cartea mea l-a dus la locul exact”.

Ce valoare are comoara 

Comoara a fost găsită acum câteva zile de un bărbat care i-a confirmat descoperirea, trimițându-i lui Fenn o fotografie.

Comoara, estimată la o valoare de peste 1 milion de dolari, a fost o modalitate pentru Fenn de a inspira oamenii să exploreze natura și să dea speranță persoanelor afectate de Marea Recesiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel