O cafenea din Florența a fost amendată cu 1.000 de euro pentru că vindea „prea scump”. Cât costa o ceașcă de cafea decofeinizată

O cafenea din Florența a fost amendată cu 1.000 de euro după ce un client furios a sunat la poliție pentru a se plânge de prețul unei cafele.

Cafeneaua Ditta Artigianale din Florența a fost pedepsită luni pentru că nu a afișat prețul unei cești de cafea pe blatul lor, scrie Euronews English.

Un client a sunat la poliția locală, enervat că o ceașcă de cafea decofeinizată costa 2 euro.

Potrivit Ditta Artigianale, cafeaua în cauză provenea dintr-o plantație mexicană și fusese „preparată cu mare grijă de către baristi”.

În Italia, costul mediu al unui espresso este de aproximativ 1 euro, deși multe baruri au crescut prețurile în acest an.

Proprietarul barului a spus că este „gata să plătească pentru greșelile mele”, dar a criticat legea și amenda, spunând că prețul a fost afișat într-un meniu digital.

„Cred că, cu tot ce se servește astăzi în baruri, această lege are atât de multă absurditate și ar trebui schimbată, altfel 99,9% dintre baruri și restaurante ar greși cu ușurință”, a scris Francesco Sanapo pe Facebook.

Cafeneaua Ditta Artigianale este binecunoscută în orașul toscan și a câștigat mai multe concursuri pentru prepararea cafelei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel