”Nu sunt doctor în doping, chimia nu e materia mea preferată”. Iuruc spune că o urmărește pe Halep ”ca orice iubitor de sport”

captură video
captură video

Fostul soț al Simonei Halep, Toni Iuruc, comentează detașat încercarea prin care trece sportiva. 

Toni Iuruc a afirmat că nu vrea să comenteze situația în care se află Simona Halep pentru că... nu se pricepe. ”Nu știu nimic, nu comentez, nu am nicio competență. E meseria ei. Nu e corect să mă apuc eu să vorbesc. Nu mi se pare normal să vorbesc în locul ei” a declarat fostul soț al sportivei, pentru Cancan

El a mai spus că o urmărește pe Simona Halep așa cum o urmărește orice alt om, ca orice iubitor de sport: ”Absolut, ca orice om, ca orice iubitor de sport, dar nu pot eu să vorbesc, să comentez. Nu s-a dat niciun verdict. Marca, Gazzetta dello Sport, fiecare scrie ce vrea”.

”Nu pot comenta ceva ce nu știu și nu mă pricep. Nu sunt doctor in doping, chimia nu e materia mea preferată”, a mai afirmat Toni Iuruc.

Simona Halep este suspendată provizoriu după ce analiza de sânge a ieșit pozitivă la roxadustat. Anunțul a fost făcut în 21 octombrie 2022. Proba a fost împărţită în două şi analiza ulterioară a conţinut FG-4592 (Roxadustat), care este pe lista 2022 a substanţelor interzise a Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA), menţiona ITIA toamna trecută, precizând că prezenţa substanţei a fost confirmată la contraexpertiză.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a acuzat-o, mai recent, pe Simona Halep și de ”încălcare suplimentară și separată a Programului antidoping de tenis (TADP), legată de nereguli din pașaportul biologic al sportivului (ABP)”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel