Novak Djokovic NU se va vaccina. Cariera sa, în mare pericol

Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie  / Foto: Agerpres
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie / Foto: Agerpres

Numărul 1 ATP, Novak Djokovic, se opune vaccinurilor, iar cariera sa este pusă în primejdie.

Numărul 1 ATP, Novak Djokovic, se opune vaccinurilor, iar cariera sa este pusă în primejdie, conform Daily Mail.

Jucătorii profesioniști de tenis ar trebui să fie vaccinați pentru a nu se îmbolnăvi de coronavirus odată ce competițiile revin, în cazul existenței unui astfel de vaccin, vor oficialii sportului. Fostul nr. 1 WTA, Amelie Mauresmo, a spus că tenisul nu trebuie să revină dacă jucătorii nu sunt protejați prin vaccin.

Djokovic este „antivaccinist” 

„Personal sunt contra vaccinărilor și nu aș vrea să fiu forțat de cineva să fac vaccin pentru a călători", a spus sârbul, în prezența a mai multor atleți din țara sa. „Însă, dacă devine obligatoriu, ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie".

„Am propriile mele gânduri despre subiect și dacă acestea se vor schimba cândva... încă nu știu", a mai zis Djokovic. „Teoretic, dacă sezonul revine în iulie, august sau septembrie, chiar dacă nu pare posibil, înțeleg că un vaccin va deveni o necesitate imediat după ce ieșim din măsurile stricte”.

Tenisul, afectat grav de Covid-19

Tenisul a fost la fel de grav afectat de coronavirus precum restul lumii, toate turneele fiind anulate până pe 13 iulie deocamdată. Wimbledon a fost anulat pentru prima dată de la cel de-Al Doilea Război Mondial, iar French Open a fost amânat patru luni, până la finalul lui septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel