Noi înregistrări. Tudorel Toader a EXPLODAT: Nu-i posibil așa ceva!

Scutaru Cristina / 20 dec 2018 / 08:56 Salveaza PDF Comentarii

Tudorel Toader a reacționat după înregistrarea cu procurorul-șef interimar al DNA, Anca Jurma, și procuroarea Florentina Mirică care purtau o conversație despre atmosfera din Parchetul Anticorupţie.

Tudorel Toader a spus că există și o parte bună după înregistrările cu Anca Jurma și Florentina Mirică - lumea a aflat cum se făceau dosare.

”Au ieșit la suprafață lucruri grave. Înregistrarea este a unei realități. Grav este că s-a purtat un astfel de dialog. Este bine că românii au văzut cum se fac dosarele. Tu te bucuri de prezumția de nevinovăție... dormi liniștit că statul veghează la libertățile și drepturile fundamentale și deodată afli că, în spatele cortinei, cei care dispun de libertatea ta fac lucruri din acestea. Nu este posibil așa ceva!”, a spus ministrul Justiției.

Măsuri pentru a intra în normalitate

 

”Partea bună este că cunoaștem libertatea pentru a ști ce avem de făcut. Luăm măsuri de intrare în normalitate. Nu vreau decât un lucru: să se respecte drepturile și libertățile, să ai garanția că magistrații nu abuzează, să ai garanția și că omul vinovat va fi tras la răspundere penală”, a mai zis Tudorel Toader.

VEZI ȘI: Anca Jurma (DNA), reacție după ÎNREGISTRĂRILE EXPLOZIVE. Mișcare de ultimă oră

 

Jurma-Mirică, înregistrare. Pippidi: Provocare! Îți arată hibe din DNA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25