Jurma-Mirică, înregistrare. Pippidi: Provocare! Îți arată hibe din DNA

Alina Mungiu Pippidi a fost invitata lui Ionuț Cristache, alături de Cornel Nistorescu, în emisiunea ”România 9” de marți seara unde s-a discutat și despre înregistrările făcute de procuroarea Florentina Mirică.

Cristache a remarcat că înregistrarea se referă la o discuție privată cu Anca Jurma, procuror-șef interimar la DNA.

”E totuși anormal ceea ce vedem. Este o justiție de securiști și este, de altfel, contra legislației care există la această oră în Europa de protecție privată. Nu te mai poți duce să înregistrezi pe cineva, deci să te duci pregătit, ca o provocare înainte de a te transfera de la un serviciu. Dacă nu mă înșel, doamna Mirică este cea care s-a ocupat de servicul de interne de la Ministerul de Interne. Și ne amintim de acel extraordinar de bizar dosar în care s-a uitat la cheltuielile lor discreționare. Deci, îl întrebi pe James Bond câtă șampanie a băut! Dacă ai plecat pe calea asta, întreabă, frate, toate serviciile secrete. E o revoluție. Eu sunt prima care aplaud! Este evident o făcătură și, evident, nu alegi orice procuror ca să facă dosarul care între timp s-a închis. Soluția cu doamna Jurma interimară mi se pare bună și sunt de părere că ceea ce a spus nu este în detrimentul ei. Toată convorbirea este o provocare, îți arată hibe din DNA pe care le știm deja, dar nu mi se pare că ea a făcut ceva în neregulă”, a comentat Alina Mungiu Pippidi.

Citește și: Anca Jurma - Florentina Mirică, discuție înregistrată. Mesajul șefei DNA

OUG Coduri Penale. Anca Jurma, reacție fulminantă

Anca Jurma, numită șef interimar la Direcția Națională Anticorupție, susține că a avut o discuție cu colega sa, Florentina Mirică, în biroul său pentru revitalizarea DNA. Discuția înregistrată a fost dată publicată în presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel