Noaptea Cercetătorilor. Publicul este aşteptat la Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universităţii Transilvania din Brașov

Braşovenii sunt invitaţi de studenţii şi cadrele didactice ale Universităţii Transilvania să participe, vineri după-amiază, la o vânătoare de comori, concursuri de cunoştinţe generale şi proiecţii de filme documentare, expoziţii şi tururi ghidate în cadrul evenimentului Noaptea Cercetărilor, organizat de Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universităţii. 

Vizitatorii vor putea vedea roboţi mobili, imprimante 3D, drone, maşini de curse realizate de studenţi şi diferite echipamente de cercetare. În total, vor fi peste 30 de standuri de prezentare ale universităţii, la care se adaugă cele ale partenerilor evenimentului, a anunţat organizatorul. Publicul este aşteptat la sediul Institutului de Cercetare-Dezvoltare în intervalul orar 17,00 - 21,00. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual, care este organizat, în ultima zi de vineri din luna septembrie, în peste 300 de oraşe europene, pentru a sărbători cunoaşterea, descoperirile şi beneficiile cercetării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel