EXCLUSIV  Nicușor Halici: Dan Barna nu mai trebuia să mai reprezinte astăzi nimic

Facebook Dan Barna / Guvernul României
Facebook Dan Barna / Guvernul României

Deputatul PSD Nicuşor Halici a reacţionat după ce Dan Barna i-a caracterizat pe protestatari ca fiind huligani şi fascişti. 

VEZI Dan Barna îi face huligani și fasciști pe protestatari: Aproape mi s-a făcut rău! Toleranță ZERO, asta e poziția Guvernului

"Dan Barna nu trebuia să mai reprezinte azi nimic, având în vedere că el este beneficiarul unei iniţiative a USR-ului, fără penali în funcţii publice, deci el nu trebuia să mai ocupe o funcţie publică (n.r. face referire la dosarul anchetat de DLAF privind posibila fraudă cu fonduri europene). Această declaraţie demonstrează faptul că nu este un politician care să reprezinte interesele românilor. 

Pe de altă parte, să vii ca o alternativă la 'ciuma roşie' şi pe un drept fundamental câştigat de români prin sânge şi să afirmi astfel de lucruri... În secunda doi trebuia să demisioneze şi să plece din România. E un drept fundamental de a te exprima. Dacă PSD nu vrea la acest moment şi nu a decis să participe la aceste manifestări, e tocmai pentru a nu politiza manifestările şi a le duce într-o zonă în care să spună cei de la USR şi PNL că sunt manifestări sterile şi că servesc interese politice. 

E bine să asistăm la ce ne cer românii şi să venim în Parlament şi să ducem până la final ca dorinţe într-o lege sau mai multe. Dacă tu, ca politician de rang înalt, cum se pretinde Dan Barna, să spui că eşti fascist când demonstrezi în România, nu faci decât să dai dreptate altor politicieni care spun că eşti dintr-un partid de neomarxişti şi neonazişti", a explicat Nicuşor Halici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel