Nicușor Constantinescu, la şefia CJ Constanţa. Ce nu are voie să facă

Nicuşor Constantinescu poate reveni în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, în condiţiile în care ordinul de prefect privind suspendarea sa din funcţie a expirat vineri. Totuși,  una dintre  condiţiile controlului judiciar e să nu comunice cu angajaţii CJ.

"Acest ordin a expirat de vineri, din momentul în care Curtea de Apel Constanţa a decis punerea în libertate a lui Nicuşor Constantinescu sub control judiciar, astfel că acesta îşi poate relua funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa", au explicat, luni, reprezentanţii Prefecturii Constanţa.

Potrivit deciziei de vineri a Curţii de Apel Constanţa, de cercetare a sa sub control judiciar, Nicuşor Constantinescu trebuie să respecte mei multe obligaţii, una dintre condiţii fiind să nu ia legătura cu angajaţii Consiliului Judeţean Constanţa.

Citește și: Nicușor Constantinescu, pus în libertate și cercetat sub control judiciar

"Pe timpul controlului judiciar, inculpatul Constantinescu Nicuşor Daniel trebuie să respecte următoarele obligaţii: să nu depăşească teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului care a luat măsura; (...) să nu ia legătura şi să nu comunice cu martorii şi experţii din prezenta cauză, precum şi cu personalul Centrului Militar Zonal Constanţa, direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare, precum şi cu personalul din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi cu consilierii judeţeni", se menţionează în soluţia dată vineri de magistraţi.

Curtea de Apel Constanţa a admis, vineri, solicitarea lui Nicuşor Constantinescu de înlocuire a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, în dosarul privind nefinanţarea Centrului Militar Zonal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel