Nick Jonas se remarcă pe covorul roşu la premiera filmului 'Midway'

Vedeta pop Nick Jonas a atras toate privirile pe covorul roşu la premiera filmului 'Midway', despre atacul de la Pearl Harbor, în care a jucat rolul unui soldat curajos alături de actorii Patrick Wilson, Dennis Quaid, Darren Criss şi Ed Skrein, relatează EFE, precizează Agerpres. 

Îmbrăcat într-un costum din satin verde-albăstrui şi botine negre, cântăreţul a dat o notă de originalitate premierei acestui film despre cel de-al Doilea Război Mondial care a transformat emblematicul Regency Village Theatre într-o bază aeriană cu avioane înconjurate de vedete de cinema.

Deşi fostul component al trupei Jonas Brothers nu are un rol principal în acest film, miza lui pentru acest costum în culori vii şi experienţa sa în faţa camerelor foto l-au făcut să strălucească într-un decor ale cărui elemente se asortau cu ţinuta sa originală.

Cel care a putut să-i umbrească ţinuta a fost actorul Ed Skrein ('Deadpool', 'Game of Thrones'), care a îmbrăcat pentru această ocazie un costum din două piese cu jachetă încheiată la două rânduri de nasturi şi pantaloni ampli de culoare bleumarin.

Pantalonii evazaţi i-au dat un aer elegant stil anii '70 lui Skrein, a cărui miză a fost riscantă dar cu un rezultat de mare efect.

La fel de elegantă a fost şi Mandy Moore, singura actriţă din distribuţia acestui film majoritar masculină care relatează fapte de război. Pentru a fi în ton cu colegii de platou, actriţa a îmbrăcat un costum din două piese cu jachetă şi pantaloni, pe care l-a purtat fără cămaşă, doar cu un lanţ strălucitor în jurul gâtului şi sandale înalte cu toc.

'Midway', în regia lui Roland Emmerich, va fi lansat în cinematografe în acest weekend cu prilejul Zilei Veteranilor (Memorial Day, 11 noiembrie).

Cunoscutul regizor ale filmelor de acţiune s-a axat de data aceasta asupra atacului de la baza militară Pearl Harbor şi a înfruntării cu Japonia, care a fost decisivă pentru soarta celui de-al Doilea Război Mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel