Netflix scumpește unele abonamente. Cine sunt clienții care vor plăti mai mult

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Abonații Netflix vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru unele servicii.

Netflix se menține în fruntea clasamentului ca platforma cu cel mai mare număr de abonați, cu Amazon Prime Video la o distanță considerabilă, având 200 de milioane de utilizatori, și Disney+ la aproximativ 150 de milioane de utilizatori. În urma modificărilor care au stârnit nemulțumiri în rândul unor utilizatori, Netflix se pregătește să aducă alte schimbări. Astfel, unii abonați vor fi nevoiți să plătească mai mult pentru a accesa conținutul de filme, seriale sau documentare de pe platformă, scrie The Wrap.

Mai mulți bani pentru filme fără reclame

Recent, Netflix a lansat un nou tip de abonament finanțat prin publicitate, cu o taxă lunară de 4,99 euro, înlocuind astfel cel mai accesibil abonament fără reclame. Această schimbare obligă utilizatorii să plătească acum 12,99 euro pe lună pentru a se bucura de conținutul lor preferat, fără întreruperi din partea reclamelor.

Astfel, pentru un abonament standard cu rezoluție Full HD, utilizatorii vor plăti acum 13,99 euro pe lună în loc de 12,99 euro și vor avea acces la vizionarea pe două dispozitive simultan.

În cazul abonamentului premium, care permite vizionarea pe patru dispozitive simultan, tariful lunar va fi majorat la 19,99 euro, față de 17,99 euro cât era anterior, generând astfel un cost suplimentar de 24 de euro pe an. Majorările prețurilor au survenit pentru că, potrivit companiei, oferă programe atractive care necesită investiții mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel