Nervi întinşi la maximum în tenis. Alexander Zverev a dat cu racheta în scaunul arbitrului de TREI ori. Riscă cea mai mare amendă din istorie

Captură Video The Guardian
Captură Video The Guardian

Tenismenul Alexander Zverev, numărul 3 ATP, a răbufnit la finalul unui meci de dublu şi a dat cu racheta în scaunul arbitrului de trei ori. 

Acesta a fost nemulţumit de decizia arbitrului la un punct acordat adversarilor. Zverev a spus de mai multe ori că mingea a ieşit din teren, dar arbitrul nu a cedat şi a lăsat punctul adversarilor. La final, jucătorul de 24 de ani a dat de trei ori cu racheta în scaunul arbitrului, o dată fiind aproape chiar să îi dea peste picioare oficialului. 

"A strigat out, a fost out! E pe partea ta şi nu vezi cât de mult a ieşit afară. Idiot nenorocit!", a spus jucătorul.

Acum, Zverev riscă cea mai mare amendă din istoria tenisului. 

Potrivit regulamentului, ieșirea germanului va fi încadrată în capitolul 8, secţiunea a 3-a din ATP Rulebook. În paragraful "ofensă majoră", sub secţiunea "comportament agravant", se specifică faptul că un jucător poate ajunge până la penalizări de 250.000 de dolari. Ar fi vorba despre cea mai mare amendă din istoria tenisului, notează Eurosport.

Zverev, primele declaraţii după incident 

"E dificil să pun în cuvinte cât de mult regret comportamentul meu în timpul și după meciul de dublu. Mi-am cerut scuze în privat față de arbitru pentru că am greșit în comportamentul mei față de el. A fost de neacceptat ce am făcut și sunt dezamăgit de reacția mea.

Aș vrea de asemenea să-mi cer scuze față de fani, de organizatorii turneului, și de sportul pe care îl iubesc. După cum știți, las totul pe teren. Ieri însă, am făcut exces de zel.

O să iau câteva zile de pauză pentru a reflecta cu privire la incidentele care au avut loc și la cum pot să evit asemenea scene pe viitor. Îmi pare rău că v-am dezamăgit", a scris Alexander Zverev pe rețelele de socializare, conform Digisport.ro.

ATP l-a exclus şi din turneul de simplu 

"Din cauza comportamentului nesportiv la încheierea meciului său de dublu de marţi seară, Alexander Zverev a fost exclus din turneul de la Acapulco", a anunţat ATP. Zverev urma să-l întâlnească în runda următoare pe Peter Gojowczyk. 

CITEŞTE ŞI Becali a spus că jucătorii vaccinaţi obosesc mai repede. Ro Vaccinare, înţepătură: Anglia are 4 echipe în Liga Campionilor, România niciuna

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel