Neamțu, atac dur la USL: Implementează cota nesimțirii progresive

Mihail Neamțu4
Mihail Neamțu4

Mihail Neamțu, președintele Noua Republică, a lansat un atac dur la adresa Uniunii Social Liberale. El a scris, joi, pe pagina de socializare că USL ia "totul cu japca", dar și că "pofta de jefuire a proprietarilor români de către USL a ajuns la paroxism". 

Mihail Neamțu a scris următorul mesaj pe pagina de socializare:

"USL implementează cota nesimțirii progresive. Dreptate până la capăt? Oamenii lui Ponta totul cu japca. Pofta de jefuire a proprietarilor români de către USL a ajuns la paroxism. Taxa pe stâlpi, taxa pe ascensor, taxa pe alei!

Iată lista selectivă întocmită de guvernanții noștri - piste şi platforme; - heleştee, iazuri, bazine; ecluze şi ascensoare; baraje, jgheaburi pentru piscicultură; - infrastructură drumuri: alei, străzi, autostrăzi, cu toate accesoriile necesare (trotuare, borne, semne de circulaţie, marcaje, etc); - linii şi cabluri aeriene de telecomunicaţii (stâlpi, circuite, cabluri, traverse, console); - platforme, turnuri şi piloni metalici pentru antene de radiofonie, telefonie mobilă, radio, tv; - lacuri artificiale de acumulare; - construcţii pentru transportul energiei electrice; - canale de irigaţii; etc.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel