Neamţ: Poliţiştii rutieri au reţinut 56 de permise auto şi au aplicat 300 de amenzi în două zile

Poliţiştii rutieri din Neamţ au reţinut 56 de permise auto şi au aplicat peste 300 de amenzi şoferilor care au încălcat legea, în cadrul unei acţiuni derulată pe parcursul a două zile.

Potrivit informaţiilor furnizate, marţi, de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, 27 permise au fost reţinute pentru viteză, 10 pentru alcool şi 19 pentru alte abateri, citează Agerpres.

De asemenea, de la intrarea în vigoare a noilor prevederi privind interzicerea folosirii telefonului mobil şi a oricărui dispozitiv mobil în timpul condusului, poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea noilor reglementări, fiind reţinut un permis de conducere.

Acţiunea poliţiştilor rutieri a vizat asigurarea unei prezenţe optime în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regimului legal de viteză şi consumului de alcool sau substanţe psihoactive. În cadrul acţiunii au fost utilizate aparatele etilotest şi drugtest aflate în dotarea poliţiştilor rutieri, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit sursei citate, acţiunile pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, precum şi a celor care conduc cu viteză sau folosesc telefonul mobil la volan, vor continua şi zilele viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel