Navratilova: Osaka poate că este nr. 1, dar Halep este favorita de la Paris - VIDEO

Navratilova: Osaka poate că este nr. 1, dar Halep este favorita de la Paris - VIDEO
Navratilova: Osaka poate că este nr. 1, dar Halep este favorita de la Paris - VIDEO

Martina Navratilova a evaluat concurentele pentru titlul single-ului feminin de la Roland Garros 2019, deținut acum de Simona Halep, într-un articol pe wtatennis.com.

”Toată lumea va fi cu ochii pe Naomi Osaka la Paris - toate jucotoarele vor să o bată pe numărul unu WTA la un turneu de Grand Slam și se vor simți încurajate împotriva ei pe zgură. Lumea știe că zgura este cea mai slabă suprafață pentru Osaka și că nu mai au altă ocazie să o bată decât la Open-ul Francez”, a scris navratilova.

”În opinia mea, este puțin prea devreme pentru a spune dacă Osaka se simte confortabil în vârful clasamentului și dacă ea se poartă ca un nr. 1. După ce a câștigat Australian Open în ianuarie, care i-a adus a ceastă poziție în claament, ea nu a câștigat niciun titlu și nici măcar nu a jucat în vreo altă finală.

Așa că, eu merg cu Simona Halep ca favorită. Ea este campioană în apărarea titlului și trebuie să se simtă încrezătoare, deoarece are rezultate bune și este sănătoasă. Cu combinația ei apărare - ofensivă, este capabilă să joace mai bine tenis pe zgură decât oricine altcineva. Așa cum Halep se mișcă și pe alte suprafețe, simt totuși se mișcă cel mai bine pe zgură. E foarte bună și acoperă terenul atât de bine, returnând o mulțime de mingi, și forțându-le pe adversare să lovească prea multe mingi înainte ca punctul să se termine, dar și să le provoace erori în joc.

Va fi greu pentru cineva să joace contra lui Halep. Toate favoritele - Osaka, Serena, Karolina Pliskova și Petra Kvitova - vor avea o șansă împotriva ei, dar vor trebui să joace un tenis performant pentru a avea o șansă în fața ei. Dar, cu profunzimea tenisului feminin, cu atât de mulți câștigători de turnee în acest an, există o șansă la fel de bună ca câștigătorul să fie un jucător care nici măcar nu a fost menționat aici. Vom ști în două săptămâni.

Dar, cunoscând intensitatea tenisului feminin, cu atât de multe câștigătoare de turnee în acest an, există o șansă la fel de bună ca câștigătorul să fie o jucătoare care nici măcar nu a este luată în serios de calcule. Vom ști în două săptămâni”, își încheie Navratilova analiza privind Roland Garros 2019.

VIDEO

Citește și:

Simona Halep: "Am vrut să iau trofeul acasă". Discurs impresionant la conferința de presă Roland Garros 2019

Simona Halep, tur de forță la antrenamente. A exersat pe "cea mai frumoasă arenă din lume"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel