Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros, după ce anunţase că va boicota conferinţele de presă

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Tenismena japoneză Naomi Osaka a anunţat că se retrage de la Roland Garros, la câteva zile după ce a stârnit un adevărat scandal, anunţând că va boicota conferinţele de presă pentru a-şi proteja sănătatea mintală.

„Salutări! Nu am intenționat nicio clipă să creez o astfel de situație, în momentul în care am postat mesajul de zilele trecute. Acum, cred că cel mai bun lucru pentru turneu este să mă retrag, ca toată lumea să se poată concentra din nou la tenis. 

Nu am vrut să fiu un motiv de distragere a atenție. Sunt de acord că nu a fost chiar momentul perfect să îmi expun punctul de vedere. Și mai important e că nu voi încerca niciodată să trivializez sănătatea mentală sau să nu folosesc termenul în conformitate cu gravitatea problemei. 

Adevărul este că am trecut prin lungi perioade de depresie după US Open 2018 și că le-am depășit cu greu. Toată lumea care mă cunoaște știe că sunt o fire introvertită, iar toți colegii de competiție au observat că întotdeauna am căștile pe urechi când sunt la turnee. Asta mă ajută să trec peste anxietate. Chiar dacă presa a fost mereu amabilă cu mine, nu sunt un bun orator. Le-am cerut scuze și în particular organizatorilor de la Roland Garros.

Voi lua o pauză, voi sta o perioadă departe de terenul de tenis. Când va fi timpul potrivit, chiar vreau să mă așez la masa discuțiilor cu șefii circuitului. Putem să găsim modalități în care jucătorii, presa și fanii să se simtă mai bine”, a scris Osaka, pe Instagram. 

Osaka nu a vrut să participe la conferinţele de presă

Naomi Osaka a anunțat din timp că nu va participa la conferințele de presă de la Roland Garros. Nipona și-a respectat promisiunea, nu a mers să discute cu jurnaliștii la finalul victoriei cu Patricia Țig, dar a fost avertizată cu descalificarea din competiție. 

Naomi Osaka a fost amendată cu 15.000 de dolari de organizatorii de la Roland Garros, după ce a refuzat să participe la conferinţa de presă de după meciul cu Patricia Ţig, din primul tur al turneului de la Paris.

Organizatorii competiției de la Paris nu vor mai fi nevoiți să treacă la măsuri radicale, pentru că Osaka a anunțat că se retrage din turneu și că va lua o pauză de la tenis, scrie GSP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel