EXCLUSIV  Mugur Ciuvică l-a surprins pe Bogdan Chirieac. Aplauze pentru PSD. ”Dom`ne, stați puțin, mă loviți așa de la începutul anului?”

Bogdan Chirieac - Mugur Ciuvică
Bogdan Chirieac - Mugur Ciuvică

Mugur Ciuvică l-a surprins pe Bogdan Chirieac din prima ediție a emisiunii ”Miercurea Neagră” din 2022. 

"Noi nu ne putem gândi la pensie, dar cu pensionarii normali ce se întâmplă, cei care iau 800 de lei după ce unii au muncit pe bune 40 de ani?", a întrebat Bogdan Chirieac.

"1000 de lei, că v-a dat dl. Ciolacu mărire", a spus Mugur Ciuvică. 

”Ne-a dat dl. Ciolacu, să-i dea Dumnezeu sănătate domnului Ciolacu. Deci ne dă 1000 de lei acum...” a continuat Bogdan Chirieac. 

”Celor cu pensia minimă 800 de lei au mărit-o la 1000 de lei, nu? Nu știți?” a întrebat Mugur Ciuvică. 

”Ba da, ba da, dar voiam să vă întreb pe dvs. ce părere aveți” a insistat Bogdan Chirieac. 

”Am o părere bună”

”Pentru că a venit dl. Ciolacu la guvernare... Am o părere bună” a răspuns Mugur Ciuvică, răspuns care l-a surprins pe Bogdan Chirieac chiar în prima ediție a emisiunii ”Miercurea Neagră” din 2022: ”Dom`ne, stați puțin, mă loviți așa de la începutul anului? Aveți o părere bună despre domnul Ciolacu?” a intervenit uimit Bogdan Chirieac. 

”Domnul Ciolacu a venit la guvernare și pensionarii au câștigat”

”Da, că domnul Ciolacu a venit la guvernare și pensionarii au câștigat direct 4% creștere la pensie”, a continuat Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DCNews și DCNews TV. Președintele Grupului de Investigații Politice a amintit că alianța de guvernare anterioară avea în plan să mărească pensiile cu 6%, diferența datorându-se intrării la guvernare a PSD: ”A venit Ciolacu la guvernare, au cerut 11%, au negociat și a rămas 10%. Deci creșterea de 4% vine de la PSD. 6% o primeau oricum și de la USR. A fost un pic mai bine decât rău”, a remarcat Mugur Ciuvică. El chiar a insistat că ”au mai crescut niște chestii, salariul minim și ce au mai făcut ei”. ”Asta se datorează și intrării PSD la guvernare, Cîțu cu USR nu dădeau banii ăștia” a mai spus Mugur Ciuvică. 

Nu a fost singura laudă pentru Ciolacu

Mugur Ciuvică a continuat pe același ton, în ceea ce-l privește pe Marcel Ciolacu: ”Domnul Ciolacu a răspuns corect, cum e el, a zis că ”dom`ne nu vrem în actuala coaliție să se repete lucrurile din vechea coaliție, în care USR-iștii îi atacau pe miniștrii PNL-iști pe Facebook, miniștrii PNL-iști îi atacau pe miniștrii USR-iști pe Facebook și tot așa și dacă o să se vrea așa, coaliția asta o să meargă rău”. N-a zis că pleacă, a zis că e obligată coaliția să guverneze până-n 2024. N-a zis că pleacă, a transmis o atenționare”. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel