EXCLUSIV  Mori de râs cu Mugur Ciuvică după episodul Șoșoacă și jurnalista din Italia! VIDEO

foto Facebook Diana Șoșoacă
foto Facebook Diana Șoșoacă

Mugur Ciuvică a făcut o remarcă foarte amuzantă despre jurnalista italiana Lucia Goracci care s-a certat cu Diana Șoșoacă.

„Eroi sunt peste tot, e așa o inflație... Și doamna Șoșoacă este eroină, cel puțin așa a zis ea. Cred că și jurnalista italiana Lucia Goracci este o eroină în Italia pentru că s-a luptat cu Șoșoacă”, a zis Mugur Ciuvică, apoi a izbcnit în râs.

”Nu credeți că doamna Lucia Goracci ar putea să refacă episodul Șoșoacă luând un interviu primarului Clotilde Armand?”, a spus Bogdan Chirieac.

„Da, ar putea. Acum, sincer să fiu, doamna Lucia ar putea găsi și prin Italia oameni gen Șoșoacă pentru a le lua interviuri. Dar sigur că și un interviu cu Clotilde Armand ar fi interesant”, a spus Mugur Ciuvică.

Apoi, Bogdan Chirieac a zis că speră că dacă Lucia Goracci îi va lua interviu primarului Clotilde Armand să nu aibă nevoie la baie pentru că, la Primăria Sector 1, se intră la toaletă doar pe bază de cartelă.

„Păi îi dă Clotilde Armand cartela ei. Bine... asta dacă nu o va enerva cu întrebările. Că dacă cumva o întreabă de gunoaie, de șobolani, Clotilde Armand o lasă fără cartelă la baie”, a spus Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: Șoșoacă și jurnalista de la Rai Uno. Mircea Badea: Atunci nu mi-a mai venit să mai râd... Mi s-a părut ciudat

Conflictul pe care Diana Şoşoacă l-a avut cu o echipă de jurnaliști din străinătate provoacă, în continuare, numeroase reacții. Lui Mircea Badea i-a atras, însă, atenția un alt aspect.

„Deci, doamna Goracci (n.r. Lucia Goracci), care a făcut interviu cu Erdogan, nu oricine face un astfel de interviu, trebuie să fii șmecher să faci interviu cu Erdogan. Nu e simplu nici să-l obții, nici să-l faci. Goracci a fost în teatre de război și s-a panicat la Șoșoacă! Eu aia nu am înțeles...”, a zis Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, „În gura presei”.

„Dacă ar fi să vorbesc serios, ar fi despre doamna reporter. Ce mi s-a părut fabulos... Da, cariera consistentă care a presupus multe situații limită. Cum să faci reportaje de pe teatrele de război - urăsc expresia asta, ori e război, ori e teatru - nu e simplu deloc! Se pot întâmpla multe și s-a panicat la Șoșoacă! Ați văzut?! Au fost două momente în care, pur și simplu, s-a panicat”, a subliniat Mircea Badea. „Atunci nu mi-a mai venit să mai râd... Dar mi s-a părut ciudat că s-a panicat. După ce am stat cu Erdogan, după ce am văzut talibani în ochi, mă panichez de Șoșoacă?!”, a conchis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel