Monica Tatoiu, PENSIE fabuloasă. Cât încasează lunar de la stat, surpriză totală

Foto: Facebook Monica Tatoiu
Foto: Facebook Monica Tatoiu

Ce sumă fabuloasă încasează Monica Tatoiu. 

Monica Tatoiu duce o viață liniștită după ce a ieșit la pensie. Fosta femeie de afaceri încasează lunar o sumă fabuloasă pentru contrbuțiile sale din cei peste 40 de ani de muncă. 

Monica Tatoiu spune că a început să lucreze de la vârsta de 16 ani. Chiar dacă vine dintr-o familie înstărită, vedeta nu s-a dat la o parte de la muncă și a făcut tot posibilul pentru a ajunge într-o poziție de conducere. 

Ce pensie are Monica Tatoiu


Vedeta a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, că atunci când se afla în funcția de director al unei renumite companii cosmetice, ajunsese să aibă un salariu colosal.

'Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă', a spus Monica Tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp. 

Cu un asemenea salariu, nici nu este de mirare că vedeta încasează acum o pensie frumușică. După ce s-a retras din activitatea profesională, Monica Tatoiu a început să încaseze lunar o pensie la care mulți români nici nu visează. 

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu, potrivit Spectacola.ro

Chiar dacă este realizată financiar și nu duce grija banilor, fosta femeie de afaceri spune că ea continuă să muncească și să învețe lucruri noi, acesta fiind stilul de viață pe care și l-a însușit încă din adolescență. 

”Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”, a spus aceasta pentru Click.

Monica Tatoiu, siluetă de invidiat la 65 de ani

 
Monica Tatoiu este într-o formă de zile mari la cei 65 de ani ai săi. Vedeta are tot timpul o apariție de senzație, iar oamenii sunt curioși să afle cum se menține așa de bine. Monica Tatoiu are câteva reguli stricte de la care nu se abate niciodată. Vedeta a adoptat modelul francez și sfătuiește pe toată lumea să îi urmeze exemplul. 

„Eu sunt după francezi, mie îmi plac tare mult franțuzoaicele cât de bine arată. Din spate liceu, din față muzeu, dar de ce? Pentru că dimineața la ora 7-8, depinde când te trezești, ele o cafea fără zahăr și un croissant”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

Monica Tatoiu bea multă apă și are doar 3 mese pe zi. Dimineața preferă un aperitiv, iar la orele 13.00 are grijă să consume o masă bogată în proteine, fibre și vitamine. Vedeta spune că până la ora 18.00 nu consumă nimic altceva. Dacă simte nevoia de a ronțăi ceva, preferă să bea apă, pentru a potoli pofta. 

„Un shot de ghimbir, asta e dimineața și bineînțeles apă, multă apă. Eu beau cam trei litri de apă pe zi, atâta trebuie să nu te îngrași. La unu fix, regulat, mâncare, după ce iau un aperitiv. E foarte important aperitiv să se producă digestia cum trebuie. La unu fix mîncare, 30% proteine, 30% vegetale, 30% fibre și 30% fructe și următoarea masă după cinci ore la 18-18.30. Dacă te apucă foamea între mese, bei apă”, a mai adăugat Monica Tatoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel