Monica Pop semnalează un record al ultimilor ani după Sărbătorile de Iarnă

Managerul general al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, Prof. Dr. Monica Pop, anunță bilanțul pacienților cu leziuni provacate de petarde după Sărbătorile de Iarnă, pecizând faptul că "este cel mai mic număr de pacienți cu astfel de leziuni din ultimii ani".

"Incepand cu data de 23.12.2015, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice s-au prezentat doar 6 pacienti cu leziuni provocate de petarde, fara gravitate deosebita.

In noaptea de Revelion s-a prezentat un singur pacient, roman cu domiciliul in strainatate, care a folosit o petarda cumparata dintr-o piata. Pacientul a fost operat in cursul noptii.

Este cel mai mic numar de pacienti cu astfel de leziuni din ultimii ani. Acest fapt se datoreaza grijii autoritatilor, politiei, dar si mediei. In presa s-au prezentat mereu incalcarile legii prin vanzarea de obiecte pirotehnice precum si cazurile grave de accidente de acest fel in care multi romani de toate varstele si-au pierdut vederea.

Le multumim tuturor celor care prin aceste campanii au vegheat la sanatatea populatiei si au facut ca aceste cazuri sa fie din ce in ce mai rare", precizează Prof. Dr. Monica Pop, în cadrul unui comunicat de presă, transmis DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel