Monica Niculescu, abandon la Roland Garros. Probleme mari

Foto Pexels
Foto Pexels

Monica Niculescu a abandonat, joi, confruntarea cu sportiva Maria Camila Osorio Serrano.

Monica Niculescu (175 WTA) a abandonat, joi, 26 mai, din motive medicale, confruntarea cu sportiva din Columbia, Maria Camila Osorio Serrano (98 WTA), din cadrul calificărilor de la Roland Garros.

Monica Niculescu a fost prima sportivă din România care a intrat joi în competiție, în ultimul tur al calificărilor pe tabloul principal al Mareului Premiu de la Roland Garros. Ea a fost eliminată din turneu, după ce a abandonat din motive medicale, în setul doi, după o oră și 16 minute de joc.

În momentul abandonului, Serrano conducea cu 6-3, 4-3 și avea un break avans, notează Mediafax.

În ultimul tur al calificărilor se mai află și Jaquelin Cristian și Irina Bara.

Simona Halep s-a retras de la Roland Garros. A participat la toate edițiile turneului începând cu 2018

Amintim că Simona Halep a anunțat, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, că nu va participa la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

„Cu îndurerare îmi anunț retragerea de la Roland Garros anul acesta. Din păcate, ruptura din gamba mea stângă are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni, iar timpul este prea scurt. Retragerea dintr-un Grand Slam e împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele de atletă, dar este decizia corectă și singura pe care o puteam lua. Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi concentra energia asupra recuperării, rămânând pozitivă și revenind pe teren de îndată ce este sigur să o fac. Roland Garros 2022, vin spre tine! Pe curând!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Pe 12 mai, Simona Halep a abandonat în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Ulterior, sportiva din Constanța a anunţat că are o problemă de sănătate, urmând să înceapă recuperarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel