Monica Niculescu, abandon la Roland Garros. Probleme mari

Foto Pexels
Foto Pexels

Monica Niculescu a abandonat, joi, confruntarea cu sportiva Maria Camila Osorio Serrano.

Monica Niculescu (175 WTA) a abandonat, joi, 26 mai, din motive medicale, confruntarea cu sportiva din Columbia, Maria Camila Osorio Serrano (98 WTA), din cadrul calificărilor de la Roland Garros.

Monica Niculescu a fost prima sportivă din România care a intrat joi în competiție, în ultimul tur al calificărilor pe tabloul principal al Mareului Premiu de la Roland Garros. Ea a fost eliminată din turneu, după ce a abandonat din motive medicale, în setul doi, după o oră și 16 minute de joc.

În momentul abandonului, Serrano conducea cu 6-3, 4-3 și avea un break avans, notează Mediafax.

În ultimul tur al calificărilor se mai află și Jaquelin Cristian și Irina Bara.

Simona Halep s-a retras de la Roland Garros. A participat la toate edițiile turneului începând cu 2018

Amintim că Simona Halep a anunțat, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, că nu va participa la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

„Cu îndurerare îmi anunț retragerea de la Roland Garros anul acesta. Din păcate, ruptura din gamba mea stângă are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni, iar timpul este prea scurt. Retragerea dintr-un Grand Slam e împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele de atletă, dar este decizia corectă și singura pe care o puteam lua. Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi concentra energia asupra recuperării, rămânând pozitivă și revenind pe teren de îndată ce este sigur să o fac. Roland Garros 2022, vin spre tine! Pe curând!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Pe 12 mai, Simona Halep a abandonat în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Ulterior, sportiva din Constanța a anunţat că are o problemă de sănătate, urmând să înceapă recuperarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel