Monica Macovei, înființarea unui partid după alegeri

Candidatul independent la Preşedintie Monica Macovei susţine că ia în calcul înfiinţarea unui partid după alegerile prezidenţiale, invocând o presiune din partea voluntarilor implicaţi în campania sa electorală.

Monica Macovei a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că există o presiune din partea voluntarilor şi a simpatizanţilor săi de a înfiinţa un nou partid politic după alegerile prezidenţiale şi că ia în calcul acest lucru.

”Este evidentă o dorinţă a voluntarilor de a nu lăsa entuziasmul să se se ducă. Sunt mii de oameni implicaţi în campania mea, cu care am vorbit. Iau în calcul să facem o mişcare civică ce poate fi transformată într-un partid. Vreau în 2016 un partid care să-mi susţină proiectele”, a spus Monica Macovei.

Ea a susţinut că nu are banii de care dispun partidele în această campanie electorală şi că toate donaţiile primite le-a raportat la Autoritatea Electorală Permanentă, criticând totodată ”afişajul excesiv” al PSD, care are panouri în toate oraşele.

Monica Macovei s-a întâlnit, marţi, cu studenţii ieşeni, dar şi cu voluntarii implicaţi în campania sa electorală, după care a vizitat o firmă din Iaşi care produce interfoane. Întrebată de un angajat al firmei cum îl va schimba pe Victor Ponta din funcţia de premier dacă va ajunge preşedinte, Macovei a spus că va respecta legea, dar că "poate îl dau jos ai lui din PSD".

"Dacă ei nu-l dau, asta e. Nu poţi dizolva Parlamentul, că încălcăm Constituţia şi ieşim din Europa. În schimb, putem crea o majoritate care printr-o moţiune de cenzură să demită Guvernul", a adăugat Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel