Monica Iacob Ridzi, acțiune de strângere de semnături în biserici pentru grațiere

Tiberiu Iacob Ridzi a demarat o campanie  de strângere de semnături pentru grațierea Monicăi Iacob Ridzi.

Tiberiu Iacob Ridzi i-a convocat zilele trecute pe toți preoții din Petroșani, unde este primar,  la o ședință de taină și le-a dat misiunea de a strânge semnături pentru grațierea soției cu ajutorul enoriașilor care vin la Biserică, scrie știripesurse.ro.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi a avut o întâlnire cu preoții în care le-a spus: "Plânge toată țara și noi nu plângem deloc? Vă rog să luați tabelele și să le completeze toată lumea care vine la Biserică". Primarul i-a avertizat pe preoți că, în caz contrar, nici el nu va mai manifesta aceeași dărnicie față de lăcașurile de cult din localitate, precizează sursa citată.

Citește și: Tiberiu Iacob Ridzi, către Traian Băsescu: "Soția mea nu merita un asftel de lucru". Ce spune despre prietenia cu EBa

La această chemare, fețele bisericești s-au pus pe treabă. Pe măsuța din biserici unde se vând lumânări se află și tabelul cu semnături, iar cei care comercializează obiectele bisericești au primit misiunea sfântă de a strânge semnăturile care o pot scăpa pe Monica Iacob Ridzi de condamnarea la cinci ani de înhisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel