Momente complicate pentru Alina Pușcaș: Deja au apărut vânătăile

Alina Pușcaș / Foto Instagram
Alina Pușcaș / Foto Instagram

Alina Pușcaș se antrenează intens pentru emisiunea „Splash! Vedete la Apă”.

Alina Pușcaș mărturisește că antrenamentele pentru emisiune nu sunt niciodată ușoare. „Nu pot să zic că voi sări spectaculos pentru că instinctul de conservare pare să se fi acutizat față de acum șapte ani când am participat prima oară la Splash. Așa că încep prin a mă scuza de acum, nu cred că o să fac o mega săritură, îmi este în continuare foarte frică de înălțime. Plus că deja au apărut vânătăile, e un mic dezastru, dar va trebui să fac oricum săritura”, a spus Alina Pușcaș, potrivit Antena 1.

„Splash! Vedete la Apă” va avea premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”.

„Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”, a declarat Anna Lesko. 

„Zodie de apă, Rac cu ascendent în Peşti, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peştele în apă! De fapt sunt sigur că aşa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu multă adrenalină, dar în care primează distracţia şi umorul!”, a mărturisit Răzvan Fodor, care a completat: „Concurenţii au o misiune deloc uşoară, şi aici mă refer la cei care au frică de apă, frică de înălţime, dar tocmai asta va face deliciul publicului!”. 

„Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea!”, a mărturisit Ramona Olaru, completând: „Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic! Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!”. 

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii. În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel