Moartea lui Stan Mustaţă. Tăriceanu: Iau în calcul înfiinţarea unei comisii de anchetă a Parlamentului

Mihai Ciobanu / 09 aug 2018 / 20:34 Salveaza PDF Comentarii
Calin Popescu Tariceanu
Descriere foto: Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că ia în calcul constituirea unei comisii de anchetă a Parlamentului, după moartea judecătorului Stan Mustaţă. 

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, în cadrul unei intervenţii la România TV, că ia în calcul constituirea unei comisii de anchetă la nivelul Parlamentului, după cazul morţii judecătorului Stan Mustaţă. 

Tăriceanu a declarat că se va consulta cu colegii din Parlament şi, dacă se va ajunge la concluzia că este nevoie de cercetarea în amănunt a acestui caz şi a situaţiei din penitenciare, se va decide constituirea unei comisii de anchetă.

"Eu nu am elemente de apreciere, decât să iau cunoştinţă de informaţiile pe care le-a dat soţia dânsului şi, în măsura în care ancheta declanşată de ministrul Justiţiei va putea să aducă lumină ar fi salutar. Sigur că există şi o altă variantă de rezervă, nu îmi place să folosesc mereu acest instrument dar poate, în cazul extrem, să constituim o comisie parlamentară de anchetă. Pentru că, într-adevăr, în cazul judecătorului Stan Mustaţă ştim care a fost situaţia, avem cu toţii cunoştinţă de presiunile la care a fost supus, de jocurile de culise care au avut loc şi care au dus, în final, la condamnarea sa", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24