Mirela Vaida, zi de naștere. Cum sărbătorește vedeta

Mirela Vaida își aniversează ziua de naștere în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, printr-o ediție specială, cu povești de viață fericite.

Fostă concurentă X Factor, Narcisa Stăneascu, vine, astăzi, pentru a împărtăși povestea inedită de dragoste pe care o trăiește.

Narcisa este o tânără superbă, brunetă, cu ochii verzi și tenul alb. Ea provine dintr-o șatră de căldărari și este foarte mândră de originile ei, motiv pentru care nu ezită să-și spună, fără rezerve, povestea fascinantă de viață. A fost promisă încă de la vârsta de 6 ani viitorului ei soț. Nunta lor a fost una specifică. Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea.

(w670)

Tânăra povestește că a terminat 8 clase, a fost admisă la liceu, însă după ce s-a căsătorit a renunțat la școală. Cu toate astea, consideră că are o viață foarte frumoasă și nu crede că ar fi fost mai fericită sau mai împlinită dacă ar fi avut un alt destin.

Tot astăzi, de la ora 14.00, la "Totul pentru dragoste", telespectatorii vor afla și povestea Anamariei Vîlcu, femeia care și-a văzut visul împlinit la nașterea celui de-al patrulea copil. Ea și-a dorit mereu să aibă două fete și doi băieți, iar pentru familia numeroasă la care visa a decis să renunțe la cariera de medic.

[citeste si]

Despre cum Narcisa trăiește povestea de dragoste a vieții ei alături de omul pe care-l știe de la 6 ani, dar și despre cum Anamaria face față provocărilor de mamă a patru copii, fără ajutor, telespectatorii vor vedea, astăzi, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii "Totul pentru dragoste", prezentată de Mirela Vaida care-și aniversează ziua de naștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel