Mirela Vaida și-a anunțat plecarea de la Antena 1

Mirela Vaida a anunțat că va părăsi, peste trei săptămâni, emisiunea Acces Direct, pe care o realiza  la Antena 1. Vedeta  a spus că va lipsi de la Acces Direct și a vrut să-i anunțe chiar ea  fanii.

Vestea bună e că nu e vorba de o plecare definitivă ci de un concediu pe care prezentatoarea îl avea programat cu soțul și cei trei copii. Cel mai probabil, emisiunea va continua cu o altă vedetă a trustului la cârmă, cum s-a mai întâmplat și în alte rânduri.

Mirela Vaida iubește vacanțele și alege cele mai frumoase destinații pentru concediile sale. În primăvară a mers alături de soț în Egipt, unde a avut parte de clipe de relaxare. 

Mirela Vaida a intrat în televiziune în urmă cu 16 ani, pe când era studentă la Drept. Ea a pornit de jos, i-a fost greu să ajungă la acest nivel. A fost redactor, reporter, iar acum este cea mai cunoscută prezentatoare TV. Dincolo de toate acestea, Mirela Vaida și-a anunțat plecarea de la Acces Direct, peste trei săptămâni, pentru a petrece un binemeritat concediu cu familia sa, potrivit bzi.ro.

Mirela Vaida a trecut prin experiențe traumatizante în acest an. În luna martie, o femeia a intrat în platoul de la "Acces Direct" și a aruncat cu un bolovan spre ea. Persoana respectivă a țipat către prezentatoarea TV: ”Dă-mi banii!”. Mirela Vaida a țipat speriată fiind de ce se întâmplă. Femeia care a atacat-o a venit în platou dezbrăcată. În luna mai, Mirela Vaida a fost atacată din nou, în timpul unei pauze de publicitate, de aceeași femeie care a mai încercat să o rănească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel