Mircea Badea tună și fulgeră: GATA! Suficient! Îmi e silă

Gurile rele l-au făcut pe Mircea Badea să ia o decizie radicală.

"Am donat foarte mult în viaţa asta. Pentru că aşa am simţit, pentru că aşa mi-a venit. Gata! Suficient! Îmi e silă. Nu voi mai da niciun leu vreodată. Pentru că se mănâncă căcat. Mult!!! Atât de către tradiţionalii viermi mâncători de căcat precum Cancan, Beunu sau blogări în putrefacţie cum e hemoroidul asta, dar, uneori, şi de către unii beneficiari ai actului de donaţie.

În ceea ce priveşte fundaţia "Mereu aproape", totul a fost transparent. Sandra Stoicescu a scris despre cum a fost cheltuit fiecare leu încasat. Aşadar, mă doare în cot de eventualele plângeri penale ale unora care ar trebui să se simtă recunoscători. Cât despre mâncătorii de căcat de pe margine, exact asta fac: n-au ajutat în viaţa lor pe nimeni, doar mănâncă căcat.

Mie mi-a ajuns. Nu voi mai da niciun ban nimănui, oricât de tulburătoare ar fi povestea respectivă şi oricât de mulţi bani aş avea", a scris Mircea Badea pe blogul său.

"În cazul în care victimele de la Colectiv sunt la fel de indignate ca mine de neadevărurile colportate de viermi, sunt rugate condescendent să reacționeze pe măsură!", a mai scris realizatorul TV.

În imaginea de mai jos aveți dovada donației pe care Mircea Badea a făcut-o:

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel